Centre Quim Soler > On som 2006-2010
El CENTRE QUIM SOLER, la literatura i el vi (CQS) és una associació cultural que té la seu al Priorat, al poble del Molar.
El CQS té un doble objectiu:
D’una banda, el centre recull el fons de l’escriptor Joaquim Soler Ferret i vol fomentar l’estudi i la difusió de la seua obra. De l’altra, vol ser un espai que vinculi la literatura i el vi, dos realitats, dos passions, que al llarg de la història de la humanitat han tingut molts vincles. Per això ens proposem crear un centre de documentació amb un fons bibliogràfic d’obres literàries que tinguin el vi com a element de referència. I, sobretot, volem fer activitats de diferents formats i deferents àmbits, que relacionin el món del vi (la cultura del vi i tots els agents que hi intervenen), i el món de la literatura en sentit molt ampli. Pensem que el Priorat és un escenari idoni per als fins del centre i esperem comptar, com fins ara, amb la complicitat del territori, del món del vi i del món de la literatura.
Ser soci del Centre us dóna dret a ser informats de les activitats i de tot el que es vagi fent, tenir descomptes, etc. A més d’intervenir de manera activa i fer propostes de tota mena si així ho desitgeu.
Només cal que ens feu arribar un correu electrònic a: centrequimsoler@literaturaivi.cat
Tel. 977 82 55 04. C. de la font, s/n. EL  MOLAR  -  PRIORAT